CRASH REPLACEMENT Program SPECIALIZED

 

red odražka

SPECIALIZED PROGRAM PO NEHODE. 

 

My vo VELO sprinte sa snažíme ponúkať našim zákazník prvotriednu podporu. Je tomu tak aj v možnosti získať produkty SPECIALIZED alebo ROVAL za zvýhodnených podmienok v podobe zľavy z maloobchodnej ceny po páde alebo nehode kedy neplatí záruka v dôsledku mechanického poškodenia.  V nadväznosti na našu šandardnú aj nadštandardnú záruku sú mnohé výrobky značky Specialized a Roval ďalej kryté programom Crash Replacement. Pokiaľ výrobok zahrnutý do programu Crash Replacement poškodíte počas jazdy spôsobom, ktorý nie je krytý zárukou, môžete zažiadať u nás vo VELO sprinte - autorizovaného predajcu Specialized o jeho opravu alebo výmenu za zvýhodnenú cenu. Záručné podmienky nájdete tu.

Produkty v programe Crash Replacement *

Doba krytia;

Rámy a rámové sady

Doživotná**

Tlmiče s technológiou; BRAIN ***

 

 

  5 rokov

 

Produkty značky Roval

Karbónové komponenty (riadidlá, predstavce, sedlovky, kľuky, sedlá - lyžiny)

Turbo elektrické komponenty (batérie, motory, displeje, diaľkové ovládania, elektronická kabeláž)

Prilby & tretry

 

*Program Crash Replacement SPECIALIZED zahŕňa iba produkty značiek Specialized alebo Roval. Nevzťahuje sa na komponenty iných výrobcov ktoré sú osadené na bicykloch SPECIALIZED. Tretie strany výrobcov komponentov môže mať vlastný program Crash Replacement - informujte sa prosím na webe výrobcu komponentu (SRAM, Shimano, Avid, Rock Shox, FOX atď...), alebo priamo v našich predajniach VELOsprint - BRATISLAVA, NITRA, ŽILINA

** Doživotná záruka je tu myslená v zmysle životnosti rámu bicykla, nie majiteľa. Viac v Záručnom liste.

*** Nevzťahuje sa na odpružené vidlice. Komponenty odpruženia nie sú v rámci programu Crash Replacement považované za súčasť rámov alebo rámových sád.

red odražka

ŠTRUKTÚRA ZLIAV. 

 

Všetky zľavy vychádzajú z odporúčaných maloobchodných cien vrátane DPH. Ceny sa môžu líšiť podľa predaja..

Crash Replacement od dátum predaja

Do 3 rokov

  3 až 4 rokov    od kúpi

4 až 5 rokov stáří

Staršie 5 rokov*

Ceny (zľava z dop. MOC s DPH)

35% zľava

25% zľava

20% zľava

20% zľava

 

*Vzťahuje sa výhradne na rámy a rámové sady.  

red odražka

DÔLEŽITÉ PODMIENKY PRE PROGRAM CRASH REPLACEMENT. 

 

Program sa vzťahuje výhradne na mechanické poškodenia spôsobené pri jazde. Nevzťahuje sa na kozmetické poškodenia.

  • Žiadosť o výmenu / opravu je nutné požiadať výhradne cez VELOSPRINT autorizovaného predajcu Specialized.
  • V závislosti na poškodení Specialized v spolupráci s predajcom VELOSPRINT posúdi, či produkt spĺňa podmienky programu pre prípadnú ponuku nového produktu, alebo opravu. Ponúknutá cena závisí na Vašej aktuálnej lokalite(Slovenská republika), poškodenom produkte, dĺžke vlastníctva. Na podrobnosti Vám radi odpovieme prostredníctvom mailu eshop@velosprint.sk alebo priamo na ktorejkoľvek predajni VELOsprint - BRATISLAVA, NITRA, ŽILINA..
  • Pre žiadosť je nutné predložiť pôvodný predajný doklad a Záručný list (v prípade rámov a rámových sád).
  • Program sa vzťahuje aj na ďaľších majiteľov, nie výhradne na prvého. Skladové zásoby starších modelov sú obmedzené, alebo už neexistujú.
  • Pokiaľ ponúkneme výmenu, ponúkaný produkt bude mať podobné alebo lepšie technické parametre ako poškodený produkt, spravidla sa bude jednať o novší, lepší model.
  • Dopravné hradí Specialized. Predajca VELOSPRINT je oprávnený Vám naúčtovať servisné práce a náklady spojené s vybavením žiadosti.
  • Doba krytia je založená na pôvodnom dátume nákupu originálneho produktu. V prípade výmeny produktu v rámci programu, nový vymenený produkt už nespadá do programu Crash Replacement.
  • Za našimi produktami si stojíme a chceme si byť istí, že jazdci Specialized sú spokojní. Zároveň si vyhradzujeme právo odmietnuť žiadosť o výmenu / opravu, pokiaľ máme podozrenie na pokus o zneužitie programu alebo pokiaľ výrobok nespĺňa podmienky programu.
  • V prípade ďaľších otázok ohľadne programu Crash Replacement prosím kontaktujte eshop@velosprint.sk alebo priamo na ktorejkoľvek predajni VELOsprint - BRATISLAVA, NITRA, ŽILINA.. (do predmetu uveďte Crash Replacement a označenie produktu, na ktorý sa pýtate).
red odražka

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY: 

 

Kto môže využiť program Crash Replacement? Prví majitelia / pôvodní kupujúci po dobu 5 rokov od dátumu zakúpenia (alebo po dobu životnosti materiálu pri rámoch a rámových sadách). Ďalší majitelia (druhí a ďalší majitelia) môžu využiť program po dobu 2 rokov od pôvodného dátumu nákupu (dátum nákupu prvého majiteľa). Ďalší majitelia musia vždy predložiť platný predajný doklad (+ Záručný list pri bicykloch a rámových sadách).

Čo sa považuje za platný predajný doklad? Originál blok z registračnej pokladne / faktúra alebo predajcom vystavený jasne označený duplikát.

Mal(a) som nehodu, kde prišlo k mechanickému poškodeniu rámu. Môžem dostať zľavu na nový? Áno - za predpokladu splnenia podmienok vlastníctva a veku produktu zmienených vyššie a po predložení platného predajného dokladu(+ Záručného listu pre bicykle a rámové sady).

Sú v programe zahrnuté aj diely ako kazety, reťaze, radenie alebo brzdy? Program Crash Replacement zahŕňa iba produkty značiek Specialized alebo Roval. Nevzťahuje sa na komponenty iných výrobcov osadené na bicykloch. Tretia strana výrobca komponentov môže mať vlastný program Crash Replacement.

Čo robiť v prípade, že mám problém s produktom, ktorý nie je uvedený v tabuľke? Produkty, ktoré nie sú uvedené v tabuľke, nespadajú do programu Crash Replacement a nie je možné u nich požadovať uplatnenie programu. V prípade otázok kontaktujte eshop@velosprint.sk (do predmetu uveďte Crash Replacement a označenie produktu, na kotý sa pýtate) alebo priamo na ktorejkoľvek predajni VELOsprint - BRATISLAVA, NITRA, ŽILINA...