SPECIALIZED Roubaix SL8 - Pekelne rýchly, nebesky pohodlný

Predstavujeme vám úplne nový SPECIALIZED Roubaix SL8 - najrýchlejší a najľahší bicykel vo svojej triede. Roubaix SL8 s tlmičom Future Shock 3.0 je ľahší, rýchlejší a plynulejší než akýkoľvek cestný bicykel, ktorý bol kedy vyrobený, a prináša neprekonateľnú istotu. Cesta môže znamenať peklo pod vami, ale na bicykli Roubaix je to vždy nebo hore.

Najplynulejší cestný bicykel, aký sme vyrobili.

Naša úplne nová technológia Future Shock 3.0 vpredu a technológia AfterShock vzadu znižujú nárazy o 53 % oproti najbližšej konkurencii. Budete sa iste a pohodlne vznášať nad chaosom - plynule, pod kontrolou, s menšou únavou - zatiaľ čo váš bicykel zostane svižný a priečne tuhý pre prenos výkonu a presné ovládanie.
 
SPECIALIZED S-Works Roubaix SL8 Smoke/Black Pearl

SPECIALIZED S-Works Roubaix SL8
Cena: 13 999,00 €

SPECIALIZED Roubaix SL8 Pro Metallic Pine

SPECIALIZED Roubaix SL8 Pro
Cena: 8 999,00 €

SPECIALIZED Roubaix SL8 Expert Dove Grey/Chameleon Lapis

SPECIALIZED Roubaix SL8 Expert
Cena: 6 499,00 €

 

Vyššia rýchlosť. Viac kontroly. Viac bezpečnosti.

PODDAJNOSŤ: Future Shock 3.0 je hviezdou show, lepšie laditeľný, nastaviteľný a odolný ako kedykoľvek predtým. Teraz, bez ohľadu na polohu na bicykli, každý jazdec zažije 20 mm hladkého zdvihu medzi predstavcom a hlavovou rúrkou bez zadrhávania. Future Shock pomáha udržať vaše ruky a riadidlá stabilné pre hladšiu jazdu s väčšou kontrolou, aby ste zostali rýchli, v bezpečí a sebavedomí.

 

Technológia AfterShock

Naša konštrukcia so zníženou objímkou ​​odhaľuje viac sedlovky a zvyšuje tak jej priehyb, ale „viac“ neznamená jednoducho lepšie. Sedlovka Pavé kontroluje priehyb a zaisťuje optimálnu vertikálnu poddajnosť. Spoločne vytvárajú technológiu AfterShock a v spojení s tuhým zadným trojuholníkom modelu Roubaix zaisťujú plynulú jazdu bez straty účinnosti.

"Ide o to, aby jazda bola plynulá a pritom si zachovala pocit zo sedla, tradičný pocit z cestného bicykla, a aby bicykle zostali spojené so zemou." CHRIS D’ALUISIO, ROUBAIX CONCEPT ENGINEER

SPECIALIZED Roubaix SL8 Comp Red Ghost Pearl Over Dune White/Metallic Obsidian

SPECIALIZED Roubaix SL8 Comp
Cena: 4 799,00 €

SPECIALIZED Roubaix SL8 Sport 105 Metallic Obsidian/Birch

SPECIALIZED Roubaix SL8 Sport 105
Cena: 3 799,00 €

SPECIALIZED Roubaix SL8 Rusted Red/Obsidian

SPECIALIZED Roubaix SL8
Cena: 2 799,00 €

 

 Ako sme vytvorili nové Roubaix SL8

 

Tisíce ľudí už išli na tvojom bicykli

Pred desiatkami rokov sme boli priekopníkmi v oblasti geometrie pre vytrvalostnú jazdu a odvtedy sme na základe údajov z tisícov meraní Retül zdokonalili model Roubaix, takže jazdíte „V“ bicykli, nie „NA“ bicykli. Geometria bicykla Roubaix znižuje tlak na vaše ruky, paže a ramená, čím zaisťuje schopnosť a istotu na akejkoľvek ceste, a pritom je pripravená na to, aby ste na plný plyn zišli kľukatý horský zjazd.

Väčší priestor pre plášte znamená väčšiu istotu

Vie si poradiť s dlhými jazdami, plynulejšie a rýchlejšie, vďaka priechodnosti pre plášte až 38c/40mm poskytuje tento vytrvalostný cestný stroj lepšiu trakciu ako kedykoľvek predtým na nerovných cestách a dokonca aj na ľahkom štrku. Vďaka ľahkým a super účinným pneumatikám Specialized nemá tento extra objem a trakciu žiadne nevýhody.

SPECIALIZED Roubaix SL8 Sport Apex Carbon/Smoke

SPECIALIZED Roubaix SL8 Sport Apex
Cena: 3 999,00 €

SPECIALIZED Roubaix SL8 Sport 105 Birch/White Mountains/Abalone

SPECIALIZED Roubaix SL8 Sport 105
Cena: 3 799,00 €

SPECIALIZED S-Works Roubaix SL8 Frameset Metallic White Sage/Ink/White Sage

SPECIALIZED S-Works Roubaix SL8 Frm
Cena: 5 499,00 €

 

Stvorený v závode
"PEKELNÝ" RODOKMEŇ

Žiadny iný bicykel nebol na Paríž-Roubaix taký dominantný ako Roubaix. So siedmimi doterajšími víťazstvami sme použili Peklo severu ako dokonalý testovací terén. Rovnako ako pri modeli Tarmac SL8 sme do modelu Roubaix SL8 vložili všetko, čo sme sa na pretekoch naučili. Či už so svojim Roubaixom pretekáte na dlažobných kockách, alebo prechádzate výmoľmi, vďaka našej filozofii Made in Racing je každá jazda lepšia.

 
 
 Vypočujte si, čo hovorí o Roubaix SL8 Peter Sagan.
 
 
 Galéria